dinsdag 26 juni 2018


   Wij zijn in de wolken met onze nieuwe cd: VOOR KEES EN ANNIE!
De cd bevat 21 nummers, voornamelijk nieuwe liedjes die nooit eerder zijn opgenomen uit de verschillende series: De maatschappelijke-, aardrijkskundige-, dieren-, romantische-, vaderlandse-, meezing- en kinderserie. Kortom, zeer gevarieerd. Het hoesje is ontworpen door Meike, begenadigd illustrator en toevallig mijn dochter, zie www.meikebrandsma.com voor meer werk, einde mededeling reclameblokje:)
Het is een West Fries landschap omdat hij opgedragen is aan twee diep West Friezen. In een wolk staat: Voor Kees en Annie.
Kees en Annie zijn de geweldenaren van Dorpshuis de Schalm in Westwoud waar wij vele malen hebben opgetreden en waar het voelt als thuiskomen. Wij vinden het leuk om deze cd op te dragen aan hen, als hommage, als verrassing. Zo hebben we nu vier cd's gemaakt met voor ons speciale mensen in de titel: Voorleen, Voormary, Voor Thea en Ben en dan is deze: Voor Kees en Annie! Wij hebben deze cd afgelopen zaterdag 23 juni ten doop gehouden op het Joop Visser Podium in de Schalm. Het is dus tevens een cadeau-cd, omdat je 'm cadeau kunt doen. Maar niet elke cd is zomaar een cadeau-cd. Zo is elke bon ook niet meteen een cadeaubon. Maar dit is dus een bewuste cadeau-cd. Daarom is er nóg een wit wolkje waar je dan met een zwarte stift in kunt schrijven: 'En voor...'
En dan kun je daar een nummer aan toevoegen voor die persoon. Zo is Kick er ook en erg enthousiast over de hele cd maar vooral over nummer 7: Afghanistan, dus schrijf ik in dat witte wolkje: Voor Kick, nummer 7. Vet kicken toch.
De Schalm ligt er vertrouwd bij. Het vriendelijke dorpshuis met de flipperkast, het biljart, de grote bar, de gymzaal, de Perzische tapijtjes, de koperen toog en soep naar afloop. We gaan lekker zingen en het wordt een van onze leukste optredens, vooral door de sfeer in dat geweldige Dorpshuis vol echte mensen, zonder opsmuk, lieve fans, familie, aanwezige kinderen en grote kleinkinderen, recht voor z'n raap, eerlijk is eerlijk. Het is een warm bad. Dankbaarder kun je niet zijn. Het is helemaal goed zo.
   Onthulling van de cd, met een duim op het wolkje: Voor Kees en Annie


De cd is te koop bij Joop: U kunt 'm bestellen via de site www.joopvisser.nl . Of natuurlijk na een optreden, dat is nog veel leuker. Of als ik u toevallig ergens tegenkom. Wij treden vrij regelmatig op tijdens besloten feesten en partijen en nog heel af en toe openbaar. Daar staan er nu een paar gepland:

- 29 juli in Roosendaal tijdens het Blommenkinders Festival van 16.00 tot 17.00 in het openluchttheater
- 30 september in een café in Groningen, naam weet ik nog niet
- 7 oktober in Zeeland, Theater de Wegwijzer, Nw en St. Joosland
- 27 december in Brabant, Theater de Weijer in BoxmeerMet hartelijke dank voor jullie trouwe en enthousiaste support.  Liefs van Jessica.xx

Geen opmerkingen:

Een reactie posten