zaterdag 29 december 2018

December 2018. 'Voor Kees en Annie' maakt furore.

Wij hebben behoorlijk toegeslagen in de donkere dagen. Vier optredens van J&J in december met goede afloop. En alle reden tot dankbaarheid, alleen al vanwege het feit dat we de mogelijkheid hebben om nog steeds vrolijk samen op te treden los van alle dan wel geen publiciteit. Maar nu zijn we ontdekt! Er is geen weg meer terug. De dreiging van het grote succes ligt op de loer.  We kregen een echte recensie.
Hier zie je het dus staan: ****  in het NRC dames en heren en dat heeft ons geen windeieren gelegd want de bestellingen gaan als een gek. We hebben nog nooit zo hard moeten werken.

Ook de Telegraaf  heeft een positief stuk geschreven over de cd 'Voor Kees en Annie'. Wij zijn vanaf nu dus Telegraaf lezers.
En het blad Argus kwam met een weliswaar goed bedoeld maar oudbakken verhaal.
De Tubantia kwam met een fors ingekort verhaal weliswaar met fraaie foto.

Het Haarlems Dagblad met een frisse blik en aardig verhaal.

En ook op de radio zijn we gedraaid en dat mag in de krant. En dan hebben we het niet over het programma 'Andermans Veren' waar enthousiaste Kick verschillende nummers laat horen zoals: Afghanistan, Kleine Anna en 'Het gaat om wat je samen bindt en niet om wat je scheidt', maar over NPO 4 die het nummer heeft gedraaid: Heel veel mutkuziek op radio 1. En dat nummer krijgt veel bijval ook van collegae muzikanten die schijt- (met een lange ij) ziek worden van de Engelstalige bagger die je dagelijks hoort op de radio. Kortom, dat lucht op zo'n lied en het schept een band.

En dan is er nog de Volkskrant.
De brievenrubriek dan.
Sportieve krant.


Dank allemaal voor jullie support en volgend jaar maken we dus geen nieuwe cd.
We zijn te boeken voor uw besloten partij en de cd's zijn te bestellen via de website : www.joopvisser.nl
(Het kan even duren maar dan heeft u ook wat. :)
Namens  Joop en Jessica , de twee kune kune varkens bij Theater de Wegwijzer en hun naamgenoten wensen wij U een Gelukkig Nieuw Jaar. 'Dat het u allen maar goed mag bevallen en niet te zwaar.'





Geen opmerkingen:

Een reactie posten